Vul een zoekterm in

Contact opnemen met Mediq Apotheek

Klantenservice Mediq Apotheek

Klik hier voor de Mediq Apotheek klantenservice. U kunt in contact komen met uw lokale Mediq Apotheek voor vragen aan uw apotheker, door te zoeken op postcode via de zoekfunctionaliteit. De inhoudelijke kwaliteit van de website wordt bewaakt door Mariëlle van Hemert, apotheker, geregistreerd onder BIG nummer 19062104717.

Mediq

Mediq Apotheek is onderdeel van Mediq. Mediq levert als internationale onderneming geneesmiddelen, medische middelen en bijbehorende zorg.

Uw Mediq Apotheek

Bent u op zoek naar contactgegevens van een Mediq Apotheek bij u in de buurt? Gebruik hiervoor de zoekbalk onder aan deze pagina.

Klachten

Mediq Apotheek voert diverse controles uit om fouten en problemen te voorkomen. Toch kan het gebeuren dat u vindt dat wij tekort zijn geschoten. We hopen dat u in zo'n geval contact met ons opneemt.

Mocht uw klacht niet direct te verhelpen zijn, meld dan hier uw klacht aan de apotheek. Als een bepaalde klacht vaker wordt geuit, is dat voor ons een teken om het werksysteem op dat punt te verbeteren. Zo kunnen wij problemen in de toekomst voorkomen. Via de site dient u de klacht in bij de betreffende Mediq Apotheek.

Meer informatie over de Klachtenregeling, Klachtenbehandeling en Klachtencommissie.

Uw apotheker kan u hier meer over vertellen
Vul uw plaats of postcode in en kijk of er een Mediq Apotheek bij u in de buurt is.

Mediq Apotheek
Versie: 12.2 [20-09-2017]