Vul een zoekterm in

Weerstand

Wist u dat... slechts 2% van de jongvolwassenen tot 30 jaar 150 gram groenten per dag haalt, terwijl 200 gram aanbevolen wordt? Van deze groep eet maar 10% dagelijks twee stuks fruit. Een gevarieerde voeding blijft belangrijk. Een multivitamine kan een goede aanvulling zijn.

Video
Hoesten
Waarom hoesten we? Bekijk hier wat de functie van hoesten is, welke soorten hoest er zijn en hoe deze het beste te behandelen zijn.

Bekijk meer video's

Achtergrond
Soorten vitaminen
Iedereen heeft Vitaminen nodig. Welke en hoeveel per dag verschilt echter per persoon. Dat is mede afhankelijk van de leeftijd en de persoonlijke gezondheidssituatie.
Mineralen
Mineralen zijn niet-levende stoffen in voeding die noodzakelijk zijn voor het goed verlopen van de stofwisseling. In zeer kleine hoeveelheden hebben we ze iedere dag nodig.
Soorten mineralen
Mineralen zijn essentieel voor het lichaam. Van sommige hebben we dagelijks wat meer nodig en van anderen wat minder, zoals de sporenelementen.
Weerstand
Invloeden van buitenaf kunnen de gezondheid benadelen. Het is belangrijk om het immuunsysteem optimaal te krijgen en te houden zodat de weerstand van het lichaam tegen deze negatieve invloeden hoog is.
Vitaminen
Vitaminen zijn microvoedingsstoffen die we dagelijks nodig hebben om gezond te zijn en te blijven. Ze zijn van groot belang voor de groei en het herstel van ons lichaam en helpen het goed te functioneren.

Bekijk alle achtergrond artikelen

Meer van Mediq Apotheek
Mediq Apotheek heeft haar wachttijden verbeterd

Vraag aan uw apotheker welk moment u het beste uw medicijnen kunt ophalen voor een zo snel mogelijke service.
Mediq Apotheek
Versie: 12.2 [20-09-2017]